مولتکس

موارد مصرف مولتکس   

جهت پیشگیری ودرمان کمبودهای ویتامین ها، مواد معدنی و اسیدهای آمینه

جهت افــــزایش متابولیسم کربوهیدراتها، پروتئین ها و چربی ها

جهت بهبود ضریب تبدیل و وزنگیری گله های پرورش گوشتی دام و طیور

جهت افزایش تولید واستمــرار آن در گله های مرغ مادر،تخم گذار و گاو شیری

مولتیکس

مولتکـــــــس چیست؟

اسید آمینه + ویتامین + مینرال

مولتکــــس ترکیب کم نظیری از ویتامینهای محلول در آب، ویتامینهای محلول در چربی، مینرالهای کمیاب به همراه طیف کاملی از اسید آمینه های ضروری ومحدود کننده می باشد. فرمولاسیون ویژه این مکمل تغذیه ای محلول درآب کمبودهای احتمالی خوراک مصرفی را پوشش می دهد و میتواند در مواقع بحرانی گله های پرورش وتولید دام وطیوربه مدیر مزرعه کمک کند تا نیازهای گله را برطرف نموده وآن را در وضعیت بازدهی مطلوب و تولید اقتصادی پیش برد. مولتکــس در درمان کمبود ویتامینها و مواد معدنی کاربرد دارد واثرات مخرب استرسهای ناشی از مصرف داروها ودرمان،زایمان وتولیدمثل، واکسینایون، حمل ونقل، تغیرات دما، تنش های حرارتی و… را کاهش می دهد، این محصول با دارابودن اسیدهای آمینه ضروری جهت بهبود ضریب تبدیل گله بسیار موثر است.

موارد مصرف مولتکــــــــس   

جهت پیشگیری ودرمان کمبودهای ویتامین ها، مواد معدنی و اسیدهای آمینه

جهت افــــزایش متـــــــابولیسم کربوهیـــــــــدراتها، پروتئیــــــــن ها و چربی ها

جهت بهبــود ضریب تبــــدیل و وزنگیری گله های پرورش گوشتی دام و طیور

جهت افـــزایش تولید واستمــرار آن در گله های مرغ مادر،تخم گذار و گاو شیری

مینرالها

مینرالها یا مواد معدنی مورد نیاز دام وطیور بسته به گونه مورد نظر در دو گروه پرمصرف وکم مصرف دسته بندی می شوند. این فاکتور های تغذیه ای در رشد و نمو، استحکام اسکلت و عملکرد ارگانهای مختلف نقش بسزائی دارند،عملکرد بسیاری از آنزیمها در حضور وعدم حضور مواد معدنی شکل متفاوتی می گیرد که ممکن است سلامت حیوان را تهدید کند.

تامین مقدار و ترکیب مورد نیاز گله از لحاظ مواد معدنی همواره باید مورد توجه مدیر مزرعه باشد.

اســــــید آمینه های ضروری

حیوانات قادر به ساختن تمامی اسیدهای آمینه مورد نیاز خود نیستند. اسیدهای آمینه‌ای که در بدن حیوانات ساخته نمی‌شوند و یا سرعت ساخته شدن آن کم می‌باشد و باید از طریق خوراک تأمین شوند اسیدهای آمینه ضروری نامیده می‌شوند. هریک از این اسیدهای آمینه محدود کننده از نظر فیزیولوژیکی در بدن نقش خاصی به عهده دارند و کمبود آنها باعث بروز عوارضی می‌شود که اکثراً غیرقابل جبران است.امروزه تامین این اسیدهای آمینه از طریق خوراک محدودیت هائی دارد چرا که با افزایش پتانسیل های ژنتیکی نژادهای پرورشی و تراکم بالای جیره ها از لحاظ انرژی، پروتئین و ریزمغذیها، ساخت خوراک نیازمند استفاده از با کیفیت ترین نهاده ها میباشد که ممکن است همیشه در دسترس نباشند، لزا مکمل های تغذیه ای آشامیدنی یک راه کار موثر جهت جبران کمبودهای احتمالی میباشد.

به عنوان مثال در مخلوط انواع ذرت و کنجاله سویا برای خوراک جوجه‌های گوشتی ترتیب محدودیت اسیدهای آمینه متفاوت است در مخلوط نهاده های با کیفیت این دو ماده، متیونین اولین اسید آمینه محدودکننده و به ترتیب ترئونین، لیزین، والین و هیستین اسید آمینه‌های محدودکننده بعدی می‌باشد؛ حال آنکه ترتیب محدودیت اسیدهای آمینه در جیره‌های حاوی همان ذرت و کنجاله سویای کم پروتئین به این ترتیب: متیونین، آرژنین، لیزین، ترئونین، والین می شود. این تفاوت ها در صورت نادیده گرفته شدن خسارات جبران نشدنی خواهد داشت.

ویتامینها

ویتامین ها گروهی از ترکیبات آلی هستند که درعملکرد طبیعی بدن ،فیزیولوژی رشد و تولید مثل جانوران نقش مهمی ایفا می کنند؛ این ترکیبات توسط بدن ساخته نمی شوند و به میزان بسیار جزئی مورد نیازند. ویتامین ها از اعضای اصلی ساختمان بدن نیستند و بیشتر به صورت کوآنزیم یا تنظیم کننده سوخت و ساز در بدن به کار می روند.با این همه کمبود هر یک از آنها به روند تولید گله لطمه خواهد زد.

از 16 ویتامین ضروری در تغذیه طیور A.D3.E.Kدر چربی محلول می باشد و ویتامین های ریبوفلاوین، تیامین، نیاسین، اسید فولیک، اسیدپانتوتنیک، پیریدوکسین،  ویتامین B12، اسیدپارا آمینــــو بنزوئیک و کـــولین در آب حل می شوند. طیـــــور بجز موارد خاص به ویتـــامین C در جیــــره نیازی ندارند زیرا این ویتامین در بدن آنها ساخته می شود.

بروز علائم کمبود این فاکتورهای تغذیه ای مهم متفاوت است ولی نکته مهم جبران کمبود آنها در خوراک توسط یک مکمل تغذیه ای مناسب قبل از وقوع این علائم می باشد.

بسته بندی وشکل فیزیکی:

مولتکس به شکل مایع ودر بطری های

یک لیتری عرضه می گردد.

مقدار و روش مصرف:

طیور: 1 لیتر در4000 لیتر تا بر طرف شدن علائم کمبود

گاوهای شیری: 20تا30 میلی لیتر به مدت 5 روز و یا تا

برطرف شدن علائم کمبود ویا 5 میلی لیتر روزانه  به طور مستمر

تلیسه ها: 30 میلی لیتر روزانه به مدت 5 روز قبل از زمان تولید مثل

گوساله ها: 5 تا10 میلی لیتر روزانه به مدت 5 روز درماه

 پرهیز و منع مصرف:

مولتکس منع مصرف ندارد.

شرایط نگهداری:

در مکان خشک و دمای 25-5 درجه سانتیگراد نگهداری شود.

 

    مکان کلینیک

    تبریز، خیابان دامپزشکی

    دانلود کاتالوگ

    جهت دانلود کاتالوگ فنی محصول کلیک کنید.

    با ما تماس بگیرید

    دفتر تبریز

    41-34412079 (0098)
    41-34403646 (0098)

    دفتر تهران

    21-66979344 (0098)

    فکس

     41-34447026 (0098)

    موبایل

    09141167997

    آدرس

    تبریز، خیابان دامپزشکی

    در تماس باشید